Warm, warm, warm!

26 juli 2020

Ik ga zo meteen weer eens naar de veteraneninloop in Etten-Leur. Het zweet breekt me nu al uit, terwijl ik al zo vaak ben geweest en iedereen ken. De laatste dagen gaan sowieso al niet lekker. Tijdens het autorijden of als ik iets moet doen op me werk breekt het zweet me al uit. Natuurlijk kan dat bij alle hartkloppingen en spanningsmomenten er wel bij. Het blijft zich allemaal maar opstapelen. Ik was van de week lekker op zolder bezig met mijn vis spullen klaar maken voor het vissen in september. Je kan niet goed genoeg voorbereidt zijn. Dan ook nog eens vinyl op de achtergrond zodat ik lekker mee kan brullen. Dan hoor ik ineens Solomon Burk met” Good for nothing” en breek ik, wat dat is precies zoals ik me regelmatig voel. Ik kan niet gezellig doen, irriteer me aan veel en een goed gesprek is er bijna niet meer bij. Gelukkig komt na dit nummer “Hold on tight”. Dit nummer en “Ain’t going down this time” van Tony Joe White trekken me telkens weer uit mijn dip. Lang leve Youtube, want zo kan ik mezelf oppeppen en weer doorgaan met mijn gevecht.

Donderdag aanstaand lekker 8 dagen naar Griekenland en ik hoop zo dat ik daar mijn innerlijke rust weer terug vind. Als ik nu naar de foto’s kijk van anderen dan zie ik bijna lege stranden en terrassen. Dus rust zal er wel te vinden zijn. Een paar kleine plannetjes liggen klaar. We gaan het wel zien en we gaan weer verder met knokken.