Wanhoop

10 juli 2020

Wat een drama nacht weer vannacht. Ik heb tot 01.30 wakker gelegen. Ik he geprobeerd om te slapen, maar om 02.30 was ik nog steeds zo onrustig als ik weet niet wat. Nu heb ik gisteren wel Body Stress Release gehad, maar dat ging heel goed. Bart merkte dat langzaam mijn hele lijf aan het verstijven was. Toch allerlei frustraties en spanningen die zijn weg naar buiten zoeken.

Ik merk dat er inderdaad nog heel veel boosheid in mij zit en elke vorm van ( voor mij een vorm van ) onrecht doet mijn bloed weer koken. Ik neem nog steeds de ellende van een ander op me. Kon ik dit maar los laten. Ik heb al genoeg sores aan mezelf. Zweten gaat gewoon op het maximale niveau door. Ik merk hierdoor dat het niet lekker gaat. Hoe moe kan je hiervan worden?

Stiekem hopen we einde van de maand, dan wel begin augustus een last minute te boeken naar Griekenland. Ik lees net dat door toeristen en voornamelijk uit de Balkanlanden!!! zich niet houden aan de geldende regels ivm het corona. Meerdere zijn positief getest en er dreigt alweer een lockdown. Zitten ze gvd alweer dwars.

Zo meteen een interview via de laptop en nu eerst maar deze nieuwe frustratie uit mij lijf krijgen, zodat ik redelijk ontspannen het interview tegemoet kunnen gaan. Ach ja, we gaan er maar weer voor…..