Rust gevonden op Kreta

30 juli 2020 – 6 augustus 2020

Een last minute geboekt naar Griekenland, toch mijn tweede land geworden. Wat wij normaal nooit of zelden doen is twee keer naar dezelfde plaats/ accommodatie gaan. Voor deze keer wel gedaan, dan wisten we in ieder geval wat we hadden en zeker in deze onzekere tijd met corona. Een week van minimaal dingen doen. Met een maximale onrust in mijn lijf kwamen we aan en na één dag was de onrust al met mee dan de helft verminderd. Acht dagen/ zeven nachten. Zwembad, strand, de oudste boom op Kreta bezocht, de dorpen Matala en Kalamaki in zuid Kreta en ten slotte Preveli bezocht. Dit alles verspreid over alle dagen. De frisse lucht in de bergen, de zilte lucht op het strand, de rust in de bergen, de rust ( door het coronava virus ) op het kleine appartementencomplex. Heerlijk vertrouwd echt Grieks eten genuttigd en ik denk drie biertjes gedronken. Totaal in rust en vrede met mijn lijf ben ik terug naar Nederland gegaan. Griekenland en in dit specifieke geval Kreta heeft het toch maar weer geflikt. Hopelijk in de toekomst misschien wel twee of drie keer per jaar daar ( Griekenland ) naar toe om mijn accu op te laden. Nu afwachten hoelang ik op deze week kan teren.