PTSS nachten zijn lang

25 augustus 2020

Wat mis ik mijn slaapmedicatie. Zou ik toch een soort verslaving aan het ontwikkelen zijn? Als ik mijn medicatie gebruikt slaap ik niet perse langere uren achter elkaar dan wel als ik tussendoor wakker word ik wel weer heel snel in slaap val. Gebruik ik het niet, dan ben ik maximaal na twee uur weer wakker en dan gewoon uren niet kunnen slapen. Ik merk dat het langzaam maar zeker mijn lichaam niet goed doet. Pijn in mijn gewrichten, even stil zitten en ik val al in slaap. Morgen naar de dokter en maar eens vragen wat we er aan kunnen doen. Ook op welke wijze ik mijn triggers kan opvangen. Elk vreemd geluid moet ik onderzoeken, bekijken voordat ik het los kan laten. Het moet benoemd worden en als ik het niet vind begint het zweten weer erger te worden. Ik word er net goed van en vind mijn leven steeds minder leuk te vinden. Als ik dit nog jaren zo moet mee maken…….